Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ..ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ...

Δεν μας ενδιαφέρει εάν οι νεοδημοκράτες και οι πασόκοι, έκαναν τα ίδια. Τα ίδια, έκαναν αν και βλέπουμε την ζυγαριά της διαφθοράς, να κλίνει περισσότερο στο ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό και βρίσκεται εκεί που βρίσκεται (βρίσκεται;).

Όμως ο Σύριζα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί πεπαλαιωμένες μεθόδους προπαγάνδας, γιατί δεν επιτρέπεται. Δηλαδή θα γίνει μια συζήτηση για την Δικαιοσύνη και θα βγουν ....τα άπλυτα στην φόρα όλων. Γιατί αυτό; Γιατί το κύριο επιχείρημα του Σύριζα, είναι κοίτα τι κάνατε εσείς;

Ο Σύριζα τι κάνει; Ενώ έχει ξεκινήσει μια κάθαρση και τακτοποίηση των συχνοτήτων, μέσα από συμπληγάδες, με λάθος χειρισμούς, που εάν συνεχισθούν θα φθάσουμε στο σημείο να καταστούν ...συμπαθείς οι καταγγελόμενοι πελαγοδρομεί και δείχνει αδύναμος.


Ο Σύριζα για άλλη μια φορά, απέδειξε ότι δεν διαθέτει ούτε σχέδιο, ούτε επιτελικά μυαλά, για να του κάνουν την δουλειά. Αλλοπρόσαλλες αποφάσεις, άλλα ο ένας άλλα ο άλλος, υπονομεύουν το κυβερνητικό έργο και τις προσπάθειες που γίνονται.

Προσλήψεις ανικάνων με κομματικά καθαρά κριτήρια, άλλα την μια ημέρα, άλλα την άλλη, δίνουν τα ...συγκρίσιμα στοιχεία εκείνα, που θέλει η αντιπολίτευση, για να παίξει το παιγνίδι της, αντιστρέφοντας ρόλους. Εμείς κάναμε, αλλά κι αυτοί κοίτα τι κάνουν...Η διαφοροποίηση με το παρελθόν, έρχεται μέσα από την διαφορετικότητα, την σοβαρότητα και την αξιοποίηση των λαθών...του παρελθόντος. Ο Σύριζα, πέρα βρέχει και στα οικονομικά και στα θέματα διαφθοράς και στα θέματα αξιοκρατίας και στο ζήτημα των προσφύγων. Όλα τα μετατρέπει σε θέματα εναντίον του... Είναι μια ...ικανότητα κι αυτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου