Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ- ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…..ΓΙ' ΑΥΤΟ….







Η ιστορία με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον …επίσης αείμνηστο Αριστείδη Αλαφούζο είναι γνωστή. Αλληοαγαπήθηκαν… αλληλοσπαράχθηκαν…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπάθησε τα διαπλεκόμενα προεκλογικώς και τα ηγάπησε σφόδρα μετεκλογικώς....

Τα διαπλεκόμενα όμως, άντε να το υπογραμμίσουμε ηπίως …οι επιχειρηματίες, εφοπλιστές και λοιποί συγγενείς, είναι ως επί το πλείστον, ερωτευμένοι με το χρήμα και την εξουσία. Αυτό προφανώς ο Κυριάκος δεν το είχε αντιληφθει ή μάλλον δεν είχε αντιληφθεί το πως λειτουργεί σε βάθος χρόνου.
Λειτουργεί λοιπόν ως εξής: Eμείς τα διαπλεκόμενα Κυριάκο μου, σε στηρίζουμε, κρύβουμε όλα αυτά τα πρόχειρα και εξόχως άστοχα, που κάνεις και θέλουμε όταν σου ζητάμε κάτι να το κάνεις. Έτσι λοιπόν ταΐζουμε σανό τον ελληνικό λαό και δεν είναι δυνατόν από την ώρα που εκτιθέμεθα, εσύ να κωφεύεις στις θελήσεις μας. Κατανοητό; Απόλυτα.
Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Αλαφούζος, έχει κάθε δίκιο να φωνάζει και έχει ανέβει στα κάγκελα, γιατί δεν του έδωσες 17 εκατομμύρια δάνειο- μην ισχυρισθεί κάποιος ότι οι τράπεζες δεν του έδωσαν, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι -και φυσικά δεν έχει κανέναν λόγο, να κλείσει τα στόματα στην ναυαρχίδα της Καθημερινής ούτε στον δυναμικό Σκάι και να κρύβει πλέον γεγονότα, που στην εποχή του Σύριζα θα οδηγούσαν μια κυβέρνηση στον Καιάδα…Πόσω μάλλον αγαπητέ Κυριάκο, που η πίτα στα τηλεοπτικά δρώμενα, θα μειωθεί δραματικά με τις άδειες που παραχώρησες ως δώρο…
Αυτονόητο το θεωρούσε- πιστεύουμε- ο άνθρωπος ότι θα του δώσεις το δάνειο. Δεν το έβλεπε καν ως χάρη…
Τι μέλει γενέσθαι; Θα κατανοήσεις αγαπητέ Κυριάκο, μέσα στους επόμενους μήνες, γιατί ο Κώστας Καραμανλής, φώναζε για τους νταβατζήδες, αλλά κανείς δεν τον άκουγε. Και φυσικά θα νιώσεις στο πετσί σου την έντονη κριτική του Αλαφουζέικου και όχι μόνον, γιατί θα ξεσηκωθούν και οι άλλοι ισχυροί σου φίλοι στον εκδοτικό χώρο.
Και δεν θα μπορείς να ισχυρισθείς Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι ο ένας, Αλαφούζος, το κάνει για τα δέκα επτά εκατομμύρια -όταν έχεις δώσει χαριστικά εκατοντάδες, σε άλλον επιχειρηματία- γιατί απλούστατα τα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν σε αυτόν και σε άλλους αργότερα, γιατί θα ξεσηκωθούν και οι υπόλοιποι, απλώς μέχρι σήμερα έκρυβαν αυτά που εκανες και ωραιοποιoύσαν αστοχίες και ελλείψεις.
Την δουλειά τους δηλαδή θα κανουν οι επιχειρηματίες και τα μέσα…. την οποία δεν έκαναν μέχρι σήμερα…
Σχέσεις με διαπλεκόμενες καταστάσεις δεν έπρεπε να έχεις, αναξιοκρατία δεν έπρεπε να υπάρχει και να γίνεται διαφήμιση της..δήθεν αξιοκρατίας. Αστυνόμευση έπρεπε να υφίσταται, όχι λόγια, επίδειξη αυταρχισμού και … διπλασιασμός της εγκληματικότητας. Λαθρομετανάστες και μεταναστευτικό, είχες πρόγραμμα, τελικώς μάλλον δεν είχες. Συμφωνία Σκοπίων, θα αναθεωρήσουμε και τελικά είπαμε καλή η συμφωνία. Οικονομικές παροχές που αποδείχθηκαν ολίγιστες. Εθνικά θέματα οξύνθηκαν, έχουν φθάσει στο απροχώρητο, κάποιοι μιλούν για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Μπορεί οι πολλοί να σιωπούν για πάντα, γιατί υπάρχει από την άλλη πλευρά ένας γραφικός άχρηστος Σύριζα;
Κυριάκο Μητσοτάκη, φθάνει η ώρα που όλα αυτά θα γίνουν πρώτο θέμα, με κάποια χρονοκαθυστέρηση φυσικά.


Ε…Εκδότες είναι αυτοί. Ας τους το συγχωρήσουμε…..-

1 σχόλιο: